Datum
Tjänst
Ort
ISYdagarna 2022 24/11 - 25/11
Inbjudna
I år kommer vi hålla ISYdagarna som ett fysiskt event! Det ska bli jättekul att träffa så många som möjligt av er igen. ISYdagarna riktar sig främst till handläggare i kommunerna som använder våra system ISY Case och ISY Road. Entreprenörer som arbetar i ISY Case Schakt & TA är också välkomna och kan vara med och påverka vidareutvecklingen av det systemet.
Datum
2022-11-24 - 2022-11-25
Tid
10:00 - 16:00
Ort
Lindhagen konferens, Lindhagensgatan 126 Stockholm
Pris
5000 kr inklusive 2 luncher och middag 24/11. Exklusive logi
Tema

I början av hösten kommer vi med ett detaljerat program men vi kan utlova många nyheter som kommer presenteras under ISYdagarna.

ISY Case 8 närmar sig sin lansering och vi kommer gå igenom den nya versionen av både Schakt & TA men även Markupplåtelse som kommer med ny funktionalitet för platsbokning och nyttjanderättsavtal.

Vi har en helt ny produkt för för förvaltning, drift och underhållsplanering - ISY Road FDU. 10 norska Fylkeskommuner tar systemet i bruk under 2022 och kommer hantera drift och skötsel av vägar, broar, tunnlar, signaler, skyltar, grönytor, träd mm. Systemet är redo att säljas på den svenska marknaden och innehåller anläggningsregister, underhållsplanering, arbetsorderhantering, inspektioner och kontroller av utfört arbete. För de som redan har flera av våra produkter kan man ta steget in i ISY Road FDU via en mindre uppgradering. Vi kommer ha ett erbjudande klart till ISYdagarna.

Vi har fått flera kunder på ISY Road Gatuunderhåll under 2021-22 och där ska vi visa några skarpa case där systemen också levererats med nyinventerat data från Ramboll.

ISY Road Nätredigering fortsätter att vara ett mycket attraktivt system på marknaden för att uppdatera vägnät och företeelser mot NVDB. Nyheter och kommande utveckling presenteras.

Väl mött!

 

Profilbild för Magnus Jernberg
Magnus Jernberg
Säljansvarig
 
37 lediga platser