Nu redigerar 11 kommuner sitt vägnät med ISY Road

Under våren och sommaren har även Sundsvall, Nacka och Motala kommit till som användare av tjänsten vilket vi är väldigt glada för. Alla kommunerna har framgångsrikt kunnat redigera sitt vägnät sedan dess.

Publicerad: 2014-09-29 Senast uppdaterad: 2015-01-19

Gemensamt för dem alla är att de upplever det som enkelt att redigera sitt vägnät och leverera förändringar till NVDB. Uppdateringar av systemet som vi redan hunnit göra har inte påverkat driften alls och inte krävt några insatser från kommunernas IT-avdelningar. Den senaste uppdateringen gällde anpassningar för NVDB:s nya datakatalog som tillåter gångvägnät. Förändringen implementerades för samtliga kunder 3 dagar efter att Trafikverket släppt specifikationerna på sin förändring. Självklart utan kostnader eftersom uppdateringar ingår i tjänsten.

Tillsammans med kommunerna i Södertörn ska vi nu genomföra ett pilotprojekt där vi levererar Huddinges gångvägnät till NVDB. En tjänst som vi kommer kunna tillhandahålla för alla Sveriges kommuner som vill leverera gångvägnät till NVDB nu när den nya datakatalogen medger detta.

Profilbild för Elisabeth Harsanji
Elisabeth Harsanji
Senior Project Manager
 

Nyheter

- av 116