Team, inspiration och Franska rivieran

Vi på Norconsult Astando fokuserar mycket på att leverera samhällsnytta, hitta robusta tekniska lösningar och hjälpa våra kunder få de bästa verktygen för deras verksamheter. Men, det är även viktigt för oss att kunna ta tid till reflektion och bygga bra relationer inom vår organisation.

Publicerad: 2016-09-22

Nu är vi precis hemkomna från en vacker och stimulerande resa till Cannes på Frankrikes soliga sydkust. Under tre dagar har vi nätverkat och delat upplevelser med våra norska kollegor från Norconsult Informationssystemer (Nois). Resan har givit inspiration genom utflykter till Nice, Monte Carlo samt till den vackra klosterön Ile Saint-Honorat. Vi har kunnat damma av franskakunskaper och prova välsmakande maträtter och ett och annat fint franskt vin.

Väl tillbaka på kontoret igen kommer minnen av solen och gott sällskap vara något som inspirerar under en lång tid. För oss  är det viktigt att vårda vår gemensamma företagsanda och delade upplevelser som denna resa hjälper oss att bättre kunna arbeta som team.

Är du intresserad av att vara en del av Astando, skicka gärna ett CV. Vi söker för närvarande utvecklare som vill vara med i teamet på Norconsult Astando och dela våra framtida utmaningar och upplevelser.

Technogarden hjälper oss med rekrytering av webbutvecklare och systemutvecklare. Klicka på  länkarna för att se deras annonser!

2016
 

Nyheter

- av 116