Så hanterar Norconsult Astando Coronasituationen

Norconsult Astando arbetar aktivt för att minimera riskerna för våra anställda, våra kunder och övriga kontakter med anledning av Covid-19 viruset. Vi har vidtagit många förebyggande åtgärder och arbetar intensivt för att säkra att våra kunder, våra medarbetare och våra uppdrag påverkas så lite som möjligt.

Publicerad: 2020-03-27 Senast uppdaterad: 2020-04-01

Begränsar fysiska möten och jobbar hemifrån

Vi vill gärna träffa våra kunder men vi bokar sedan den 13 mars om våra fysiska möten och håller dem digitalt. Vi har också sedan den 13 mars uppmanat våra medarbetare att arbeta hemifrån om möjligt. Norconsult Astando har också infört restriktioner för medarbetares resor i syfte att undvika smittspridning så långt det är möjligt.

Vi har turen att vara ett företag som är vana att arbeta digitalt och på distans varför denna omställning gått mycket bra och vi har fullt fokus i våra leveranser.

Drift, support och kontinuitetsplanering

Vi arbetar för att säkra drift och support av våra produkter och tjänster till våra kunder och har genomfört en riskvärdering av vår verksamhet med fokus på att säkra kontinuitet. Vår bedömning är att vi kan hantera variationer i bemanningen och har åtgärdsplaner för att täcka även svåra scenarios. Vi kan komma åt miljöer på distans och vi har redundans i förmågor.

Det kan förekomma variationer i våra underleverantörers ledtider eller drift, vilket skulle kunna påverka vår driftmiljö. Vi upprätthåller en kontinuerlig bevakning och dialog med leverantörerna kring riskerna.

Till sist vill vi försäkra er om att vi kommer att göra vårt yttersta för att lösa pågående och nya uppdrag!

Har du som kund eller leverantör några funderingar så tveka inte att kontakta din uppdragsledare, din kontaktperson eller vår VD Jenny Moche!

covid-19.png

Profilbild för Jenny Moche
Jenny Moche
Verkställande Direktör
 

Nyheter

- av 116