Norconsult Astando söker verksamhetsutvecklande förvaltningsledare

Publicerad: 2020-05-05

Vad vi söker
Vi söker dig som trivs med att utveckla lösningar genom att fånga användares behov i syfte att skapa en effektiv lösning för dagens utmaning men också för framtida behov. Du kan hantera flera viktiga uppgifter samtidigt, du har en stark drivkraft, är nyfiken samt gillar att arbeta i team då du kommer att arbeta både självständigt och i grupp med övriga projektledare och andra inom företaget. Du kommer att ha ansvar för en av våra IT-lösningar hos en av våra viktigaste kunder där din uppgift är att förvalta och utveckla IT-lösningen så att det går i takt med användarnas behov och så att också nya användargrupper och organisationsdelar kan inkluderas. I detta arbete ställs krav på kommunikation med vår kund och dess användare, affärsmässighet vid offerter och affärsupplägg samt administrativa förmågor vid rapportering till kund och till förvaltningen och ledningen på Norconsult Astando.

Dina arbetsuppgifter:

 • Leda, guida och visualisera för kunden hur deras verksamhet kan utvecklas med rätt IT-stöd
 • Leda utvecklarteamet och översätta användarens behov i tekniska specifikationer
 • Leda och driva arbetet med att ta fram specifikationer och offerter på ny funktionalitet
 • Ta fram tidsplaner, göra riskanalyser och planera förvaltningsaktiviteter
 • Ansvara för resursbehovet i teamet
 • Samordna och samarbeta med övriga förvaltningsledare på Norconsult Astando

Kravprofil:

 • Relevant arbetslivserfarenhet av att driva och utveckla kunder och IT-förvaltningsprojekt som fyller användarnas behov idag och imorgon
 • Erfarenhet av att utveckla och växa ett förvaltningsobjekt i syfte att betjäna fler användare
 • Kännedom om tillämpningar av ITIL och /eller PM3
 • Dokumenterat god förmåga att sätta dig in i kundens verksamhet samt översätta det i möjliga lösningar
 • Nyfiken, modig och framåtlutad personlighet som vill ta kunden i hand för att leda den rätt in i en allt mer digital värld
 • Relevant högskoleutbildning och goda referenser

Vem är du?
Vi tror att du har en teknisk högskoleutbildning och en gedigen erfarenhet av förvaltning- eller projektledning av mjukvarulösningar (gärna inom geografisk IT). Du gillar att utveckla kunder och fånga nya behov som du kan omsätta till nya IT-lösningar. Du är nyfiken och orädd och vågar leda kunden mot de mål som satts upp. Du har förståelse och intresse för tekniska lösningar och tycker det är inspirerande att träffa kunder och är lyhörd för deras behov. Du har god kommunikativ förmåga i både tekniska- och affärsmässiga diskussioner och du är ansvarsfull och en lagspelare. Du förstår också att administration och ordning och reda är viktigt och ser detta som en självklar del i en förvaltningsledares vardag.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett mycket spännande och utmanande arbete, hos ett företag som jobbar hållbart och med ledord att ”stå vid kundens sida”. Huvuddelen av våra medarbetare sitter i Stockholm och vi har egen produktutveckling, konsulting och utbildning för våra kunder. Vi driftar merparten av våra lösningar och har kunder runt om i hela landet. Våra lösningar innefattar nästan alltid en geografisk komponent (GIS) och denna teknik är under stark frammarsch vilket gör att vi alltid ligger i framkant teknikmässigt. Vi sitter i fina och centrala lokaler i Stockholm med bara några få minuter från T-centralen.

Känner du igen dig i ovan beskrivning och om du vill vara med och axla ansvaret för en viktig del av allas vår framtid är du varmt välkommen att söka tjänsten!

Ansökan
Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Desiré Thylander, desire.thylander@technogarden.se 0739-80 83 94 eller Karin Segerholm, karin.segerholm@technogarden.se 070-616 50 40.

Intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt. Välkommen! (Annonsen kommer att vara publicerad tills tjänsten är tillsatt)

Profilbild för Jenny Moche
Jenny Moche
Verkställande Direktör

Nyheter

- av 108